covid cijepljenje large

Poštovani sugrađani, cijenjeni korisnici naših usluga,

nakon vrlo solidnog odaziva naših sugrađana na naš prošlotjedni poziv, ovim putem Vas želimo obavijestiti da ćemo u Domu zdravlja Ljubuški, u četvrtak, 02. rujna 2021. godine u vremenu od 7.30 – 14.00h ponovno organizirati “Dane otvorenih vrata”, odnosno cijepljenje protiv COVID-19 bez prethodnog naručivanja.

Na raspolaganju imamo cjepiva protiv Covid-19 proizvođača Astrazeneca, Pfizer/BioNtech, te kineska cjepiva Sinopharm i Sinovac.

Cijepljenje će biti dostupno za sve osobe s prebivalištem na području Županije Zapadnohercegovačke. Sve osobe koje se žele cijepiti mogu doći, u gore navedenom terminu s osobnim dokumentom (osobna iskaznica, putovnica, zdravstvena iskaznica) u našu ustanovu, javiti se na šalter trijaže ispred Doma zdravlja Ljubuški, odakle će biti upućeni u prostorije gdje će se obavljati cijepljenje.

Za sve dodatne informacije oko cijepljenja protiv COVID-19 možete nas kontaktirati na ranije dostupan kontakt telefon Higijensko-epidemiološke službe DZ Ljubuški 063/925-524.

Život svakog čovjeka ima neprocijenjivu vrijednost. Nemojmo dopustiti da nas ovaj mali virus koji može izazvati velike probleme, odvede u bolnicu, razdvoji od naših najmilijih ili povede na put s kojega povratka nema.

Iskoristite ponuđenu priliku, cijepite se!

S poštovanjem,

UPRAVA DOMA ZDRAVLJA LJUBUŠKI