Nakon četiri godine boravka  u Hospiciju Božanskog Milosrđa u Ljubuškom u kojeg je ušao sa dijagnozom neizlječive bolesti, danas 48-godišnji Dragan Paradžik kao zdrav čovjek započinje novi život, u novosagrađenom  domu čiju obnovu i ponovnu izgradnju je potaknula glavna medicinska sestra u hospiciju Marijana Mucić uz svesrdnu pomoć mnogobrojnih dobrih ljudi kojima se obraćala.

U Podgorici je održana Međunarodna konferencija "Primarna zdravstvena zaštita u Jugoistočnoj Evropi" koju organizira Dom zdravlja Podgorica, a pod pokroviteljstvim Ministarstva zdravlja Crne Gore.

Sinoć je, u prekrasnom ambijentu Hotela Bigeste u Ljubuškom, održan Božićni domjenak za sve djelatnike Doma zdravlja Ljubuški. Bila je to prigoda, da se u ovo predblagdansko vijeme, u ugodnom i opuštenom društvu, pozdravi godina koja je na izmaku te s puno entuzijazma uđe u narednu 2020. godinu.

Dom zdravlja Ljubuški je danas posjetio sveti Nikola koji je podijelio prigodne paketiće za djecu djelatnika Doma zdravlja Ljubuški te ih razveselio svojim dolaskom.