Tvrtka Liqui Moly iz Ljubuškog, koja se bavi prodajom motornih ulja, antifriza, aditiva, sredstava za čišćenje i održavanje unutrašnjosti automobila, je 2. srpnja 2020. godine, Domu zdravlja Ljubuški uručila vrijednu donaciju proizvoda iz svog asortimana.

Poštovani i dragi prijatelji,

ovim putem Vam želimo uputiti nekoliko riječi iskrene i srdačne zahvale što ste nam svojim materijalnim prilozima, donacijama zaštitne opreme, dezinfekcijskih sredstava te higijenskih, prehrambenih i drugih potrepština, značajno pomogli i olakšali našu borbu protiv širenja pandemije novim koronavirusom. Želimo reći veliko hvala svim pravnim i fizičkim osobama, jednom rječju našim prijateljima, koji su prepoznali trud i zalaganje naših djelatnika kako bi pomogli svakom čovjeku u njegovim zdravstvenim poteškoćama. Bez Vaše pomoći, bi vrlo teško uspjeli izići na kraj s brojnim izazovima i problemima koji su se našli na našem putu posljednjih mjeseci.

Dom zdravlja Ljubuški je prije nekoliko dana dobio još jednu vrijednu donaciju. Tvrtka Jur Prom d.o.o. Ljubuški se već ranije, za vrijeme pandemije uzrokovane koronavirusom, dokazala kao donator medicinskih uređaja i zaštitne opreme zdravstvenim ustanovama u našem okruženju, a prije nekoliko dana im je pristigla nova pošiljka zaštitne medicinske opreme, koju su donirali našoj ustanovi.

Naš Ljubušak, gosp. Petar Puljić (pok. Vlatka), rodom iz sela Vašarovići, trenutno nastanjen u gradu Gold Coast, država Queensland u Australiji, opet je, kao i mnogo puta do sada, pokazao svoj veliki humanitarni duh te je značajnim donacijama pomogao Domu zdravlja Ljubuški i Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar u borbi protiv suzbijanja pandemije koronavirusa.