Upravni odbor Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije BiH donio je Odluku o izmjeni i dopuni Tarife zdravstvenih usluga u Federaciji BiH koja se primjenjuje od 1. travnja 2021. godine.

OBAVIJEST O PREBACIVANJU ZDRAVSTVENIH KARTONA DJECE ROĐENE 2008.GODINE NA ODJEL OBITELJSKE MEDICINE DOMA ZDRAVLJA LJUBUŠKI

Poštovani korisnici naših usluga,
Ovim putem Vas obavještavamo da će zdravstveni kartoni djece rođene 2008.godine biti premješteni na Odjel obiteljske medicine od 15.ožujka 2021.godine. Preglede ove populacije će inače raditi mladi liječnici koji su raspoređeni na rad na Odjelu obiteljske medicine.

Poštovani korisnici naših usluga,

sukladno Obavijesti iz Zavoda za javno zdravstvo ŽZH, Dom zdravlja Ljubuški od danas 26.ožujka 2021.god. kreće s predbilježbama za cijepljenje protiv COVID-19 za opću populaciju.

U Dom zdravlja Ljubuški je danas stigla vrijedna donacija tvrtke Medilab One za sve bolesnike koji vode borbu sa dijatebesom. Radi se o donaciji 40 Contour Plus aparata za mjerenje razine glukoze u krvi te 40 kutija Contour plus test traka za potrebe bolesnika. Donaciju su ispred tvrtke Medilab One uručile Anita Marijanović, asistent direktora i Nevena Vuksanović, stručni suradnik. Ova tvrtka se bavi distribucijom dijabetes asortimana svjetski renomirane kompanije Ascensia.